درب یخچال رو باز می کنید تا از اوضاع توش مطلع بشید. چیزهایی که دیده میشن شامل اقلام زیر هست

1- چند عدد سیب زمینی

2- دو عدد پیاز متوسط

3- نصف قوطی رب گوجه فرنگی که به تازگی شروع به کپک زدن کرده

4- چند عدد نان

5- سه عدد تخم مرغ

خوب حالا با خودتون فکر می کنید که چی بخورید. یادتون میاد که هنوز یک بسته ماکارونی از قبل مونده. نصف بسته سویا هم دارید. پس قضیه حله!

سویا ها رو توی یک پیاله می ریزید و آب گرم بهش اضافه می کنید و میگذاریدش کنار

سیب زمینی ها رو پوست می گیرید و خورد می کنید و بعد آبکشی، تف میدین

توی یک قابلمه هم آب میریزید و روی گاز میگذارید تا به جوش بیاد

زمانی که سیب زمینی ها در حال جلز و ولز هستند، پیازها رو هم خورد می کنید. سیب زمینی ها رو از ماهیتابه خارج کرده و پیازها رو به جای اون ها توش میریزین و اجازه میدین طلایی بشن. خود من از پیاز زیاد خوشم میاد، پس هر دو پیاز رو خورد و سرخ می کنم.

آب سویاها رو با دست بگیرید (بچلونیدشون!) و به جای پیازها توی ماهیتابه بریزید و تف بدین

الان دیگه آب قابلمه به جوش اومده، ماکارونی ها رو به سه قسمت تقسیم کنید و بعد از ریختن نمک ( یک قاشق چایخوری) و روغن (یک قاشق غذاخوری)، به آب اضافه کنید و کمی به هم بزنید

سیب زمینی و پیاز رو به سویاها اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

کپک ظرف رب رو بگیرید! یک لیوان آب توش بریزید و کاملا مخلوط کنید. فلفل قرمز، زردچوبه و نمک رو هم به همون اضافه کنید و بعد مخلوط کردن به ترکیب سویا، سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با هم روی حرارت بمونن.

وقتی ماکارونی ها نرم شد، اون ها رو آبکش کنید. با آبکش اون ها رو زیر شیر آب سرد بگیرید و سعی کنید آب سرد به همه جای اون ها برسه

قابلمه اصلی رو به همراه کمی آب و روغن روی گاز بگذارید. بعد داغ شدن، مقداری نون لواش یا ورقه های سیب زمینی کف اون بگذارید و ماکارونی ها و مایع رو به نوبت توی قابلمه و روی هم بریزید.

دمکش و سرپوش قابلمه رو بگذارید و 20 دقیقه اجازه بدین با حرارت کم دم بکشه

بعد 20 دقیقه به همراه یک نوشیدنی میل بفرمایید


نوش جان

هرچند ته دیگش کمی سوخته ولی در کل بد هم نشد...